Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

Φίλοι Ποδηλάτου Αλιάρτου: Ποδηλατοβόλτα-επίσκεψη στο Ιπποφορβείο Κου Νάνου στην Κωπαΐδα, 16 Ιουν. 2013

Φωτογραφίες και Βίντεο από την Ποδηλατοβόλτα
Στο πλαίσιο διεξαγωγής εκπαιδευτικών-ψυχαγωγικών  δραστηριοτήτων  από τους Φίλους Ποδηλάτου Αλιάρτου, άλλη μια εκδήλωση τους στο α΄εξάμηνο του 2013 στέφθηκε με πλήρη επιτυχία, τόσο από άποψη οργάνωσης και  συμμετοχής όσο  και ενδιαφέροντος, πέρα των προσδοκιών  λόγω  του βαθμού δυσκολίας της.
Μετά λοιπόν από την ποδηλατοβόλτα στο σπήλαιο Σαρακηνού, πραγματοποιήθηκε την 16 Ιουνίου 2013 όμοια  στην Κωπαΐδα και συγκεκριμένα στο Ιπποφορβείο  (Ακραιφνίου) του Κου Νάνου Θ.
Οι συμμετέχοντες, είχαν την μοναδική ευκαιρία ομαδικά να απολαύσουν τη διαδρομή Αλιάρτου -Ακραιφνίου ανάμεσα  από τα μοναδικά για τη περιοχή μας σπήλαια και τα σε πλήρη βλάστηση καλλιεργημένα χωράφια του κάμπου μας.
Επίσης στο πνεύμα του καθηγητή Κου Μαριολάκου Η., που πρόσφατα στις προτάσεις του σε ομιλία στην Αλίαρτο, συμπεριέλαβε τις ποδηλατοβόλτες στην Κωπαΐδα για ενημέρωση επί  ιστορικών στοιχείων, αισθανόμαστε περήφανοι για τις στοχευμένες και πρωτοποριακές επιλογές μας .
Ευχαριστούμε δημόσια τον Κο Νάνο, που ενέκρινε την επίσκεψη μας στο Ιπποφορβείο καθώς και το προσωπικό του, για την ενημέρωση που μας έκαναν σε όλες τις φάσεις διαβίωσης των σταυλιζομένων ίππων, καθώς και τον καθηγητή Κο Βαρβαρούση Πάρι, που μας τίμησε με την συμμετοχή του στην εκδήλωση.
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι στους ποδηλάτες της Αλιάρτου και ανακοινώνουμε ότι  επιφυλάσσουμε εκπλήξεις για το φθινόπωρο . 

Ευχαριστούμε όσους μας αγκάλιασαν και συνέδραμαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επιτυχία της εκδήλωσης.
 
Φωτογραφίες ποδηλατοβόλτας-επίσκεψης
πατήστε στην εικόνα για να δείτε όλες τις φωτογραφίες
(με δυνατότητα Full screen)Μικρό Βίντεο από την ποδηλατοβόλτα  μας
Ευχαριστήρια Επιστολή προς Κο Νάνο
Η Ομάδα της Βάσης ετοιμότητας ΕΕΕΔ Αλιάρτου που μας πλαισίωσε μαζί με τον Οδηγό της ομάδας σέρβις Ντίνο Μακρή 

Και μετά από αυτό για 1η φορά μας πρόσεχαν σαν τα μάτια τους οι οδηγοί! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου