Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

Φωτογραφίες- Βίντεο της ποδηλατοβόλτας στη Μυκηναϊκή Ακρόπολη Γλα από τους Φίλους Ποδηλάτου Αλιάρτου

Σε συνέχεια των  εκπαιδευτικών-ψυχαγωγικών  δραστηριοτήτων  από τους Φίλους Ποδηλάτου Αλιάρτου, άλλη μια εκδήλωση τους, στο β΄εξάμηνο του 2013 υλοποιήθηκε με  επιτυχία, τόσο από άποψη οργάνωσης και  συμμετοχής όσο  και ενδιαφέροντος.
Η Ποδηλατική βόλτα αφορούσε επίσκεψη την 06 Οκτωβρίου 2013 στη Μυκηναϊκή Ακρόπολη Γλα (Περιοχή Κάστρου Βοιωτίας-ΒΑ μυχό του λεκανοπεδίου της Κωπαΐδας).

Οι συμμετέχοντες, είχαν την μοναδική ευκαιρία ομαδικά να απολαύσουν τη διαδρομή Αλιάρτου -Γλα, δια μέσου της Κωπαΐδας, καλύπτοντας συνολική απόσταση 40 Χλμ. 
   
Ευχαριστούμε  τον καθηγητή, Κο Βαρβαρούση Πάρι, ο οποίος συμμετείχε και πραγματοποίησε μοναδική και πλήρη  ενημέρωση για το χώρο, τον συμπολίτη μας  γιατρό Κο Γατή Νικόλαο, ο οποίος μας συνόδεψε στη περιοχή και κάλυψε ιατρικά την δράση μας, όσους συνέβαλαν με χορηγίες  στη πραγματοποίηση της ποδηλατοβόλτας  καθώς και όσους συμμετείχαν για τη παραδειγματική οδική συμπεριφορά τους.

  Επίσης ευχαριστούμε την Ε.Ε.Ε.Δ,  Βάση ετοιμότητας Αλιάρτου και προσωπικά τον Παναγιώτη Τσίτσα για τη συμπαράσταση  και τη πολύτιμη βοήθεια του.

 Στο τέλος της ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση και κληρώθηκε σε συμμετέχουσα, το νέο βιβλίο του καθηγητή Κου Βαρβαρούση Πάρι,  Σεϊντί - Παλαιολιθική κατοίκηση στη Βοιωτία, Εκδόσεις Παπαζήση, 2013, προσφορά των Φίλων Ποδηλάτου Αλιάρτου.

Στη συνέχεια, δείτε Βίντεο  και φωτογραφίες από την εκδήλωση,  του Δημήτρη Μουστή τον οποίο ευχαριστούμε.

πατήστε στην εικόνα για να δείτε όλες τις φωτογραφίες
(με δυνατότητα Full screen- και αντιγραφής)
Οι παρακάτω επαγγελματίες - πολίτες της Αλιάρτου προσφέρθηκαν  να βοηθήσουν στην υλοποίηση της βόλτας μας και τους ευχαριστούμε.

 
Ο συμπολίτης μας γιατρός , Κος Νικόλαος Γατής , αποδέχθηκε αμέσως αίτημα μας και θα μας συνοδέψει στη ποδηλατοβόλτα της Κυριακής στη Μυκηναϊκή Ακρόπολη Γλα .

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου