Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Με επιτυχία ο 7ος Ποδηλατικός Γύρος Αλιάρτου (Φωτό-Βίντεο)

Με μεγάλη συμμετοχή ποδηλατιστών πραγματοποιήθηκε σήμερα   Κυριακή, 14 Μαΐου, ο 7ος ποδηλατικός γύρος Αλιάρτου, συνολικής απόστασης 5,5 χιλιομέτρων, που διεξήγαγε ο Δήμος μας με τη Δημοτική Ενότητα Αλιάρτου.
Ένας θεσμός που ξεκίνησε το 2011 και αγκαλιάστηκε από τους συμπολίτες μας, κάτι που αποδεικνύεται από την μεγάλη συμμετοχή.
150 ποδηλατιστές κάθε ηλικίας συμμετείχαν απολαμβάνοντας την ημέρα και στέλνοντας το μήνυμα ότι το ποδήλατο μπορεί να αποτελέσει εναλλακτικό μέσο για τις μεταφορές και τις μετακινήσεις ανακουφίζοντας κυκλοφοριακά το Δήμο μας.

Στην επιτυχή και χωρίς απρόοπτα έκβαση της εκδήλωσης, συνέβαλλαν τόσο η ΕΛ.ΑΣ,  Αστυνομική Διεύθυνση Λιβαδειάς - Αστυνομικό Τμήμα Αλιάρτου και   η Ελληνική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης Αλιάρτου που συνεργάστηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο.

Χορηγοί: Το κατάστημα ποδηλάτων κκ Σκούρα Βασιλείου Αλίαρτος -Αγνιάδης Σπόρ  και Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ζαχαρόπουλος Δημήτρης .
Τεχνική υποστήριξη Ποδηλατα Καραμάνος.
Κατά τη διενεργηθείσα κλήρωση ο μικρός ποδηλάτης Λ. Σάλτας κέρδισε ένα ποδήλατο προσφορά του κ. Σκούρα.
Ο Ποδηλατικός γύρος Αλιάρτου αποτελεί μια ακόμη πρωτοβουλία του Δήμου μας που έχει σκοπό να προάγει το ποδήλατο ως ένα ευχάριστο μέσο μετακίνησης, διασκεδαστικό μέσο άθλησης και βελτίωσης της υγείας και της φυσικής κατάστασης των δημοτών μας.


 Πατήστε στις εικόνες


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου